Nieuws

B&B weer open…

Sinds een paar weken is de B&B Ellis’ Eiland weer geopend en heb ik al weer een aantal lieve gasten mogen ontvangen.

Dus wil je genieten van strand, zee, natuur en kennismaken met nieuwe bewoners op Schiermonnikoog….. van harte welkom!

Laat het voorjaar maar komen…

We hebben het hoge water getrotseerd. Storm Corrie raasde gelukkig langs het eiland. Een verdwaald zeehondje is gered. We kruipen weer uit de derde lock down.

Geen dag gaat voorbij zonder weer een andere belevenis.

Ik hoop ook dit jaar weer dat mijn lieve vrienden en gasten van het prachtige eiland komen genieten. Ik ben er klaar voor…

De eerste tekenen…

De eerste tekenen van het voorjaar op Schiermonnikoog worden zichtbaar.
Het eiland komt langzaam weer tot leven. Het is nu wachten op het openen van de terrassen en later wellicht ook weer de restaurants. Pasen en Pinksteren staan voor de deur.
Tijd voor het voorbereiden van een nieuw seizoen met leuke gasten.

Ik zie er weer naar uit.

Hartelijke groet, Ellis

Een nieuw jaar, nieuwe kansen…

Het is al weer een tijdje geleden, dus ik vind het weer tijd voor een nieuwsbericht.

Na een roerig 2020, met twee lockdowns vanwege Covid-19, maar ook een heel mooi zomerseizoen, met heel veel lieve leuke gasten, gaan we het nieuwe jaar 2021 weer met vol enthousiasme en energie in.
Nog een maand of twee en het voorjaar gaat weer aanbreken. Waarbij de natuur weer in al zijn pracht op Schiermonnikoog zal ontluiken.

Ik hoop dit jaar weer veel fijne, nieuwe logés in mijn mooie huis te mogen ontvangen. Maar natuurlijk koester ik mijn huidige en waardevolle gasten, die ik al heb mogen ontvangen. Jullie zijn van harte welkom.

Ik start vol enthousiasme en geef iedereen weer een warm welkom in Ellis’ Eiland op het mooie nationaal park Schiermonnikoog.

Stuur mij gerust een berichtje of bel mij als je wilt komen logeren.

Hartelijke groet, Ellis

Zomer op Schiermonnikoog

Het is weer prachtig op het eiland.
De bloemen bloeien volop en er zijn prachtige luchten te zien.
Het is gezellig druk op het eiland met veel gasten die genieten van al het moois wat Schier te bieden heeft.

Er zijn nog steeds maatregelen van kracht vanwege het Corona-virus. Voor wat betreft de overtocht van Lauwersoog naar Schiermonnikoog en terug: kijk altijd even op de website van Wagenborg Passagiersdiensten: www.wpd.nl voor de actuele stand van zaken, dit wisselt nog wel eens. Een mondkapje is verplicht op de boot en in het Openbaar Vervoer.
In de winkels zijn er maatregelen van kracht, die ook op het vaste land gelden: bijv. 1,5 meter afstand en een maximum aantal mensen in de winkels.
Uiteraard houd ik ook rekening met de nodige hygiëneregels en dergelijke binnen Ellis’ Eiland.

Als je wilt komen genieten op het prachtige eiland: neem gerust contact met me op. Dan kijken we of er nog een plekje voor je te vinden is.

Groetjes, Ellis


Voorzichtig weer open…

Vanaf 8 mei is Ellis’ Eiland weer geopend! Na een lock down van ongeveer 8 weken ontvangt Schiermonnikoog weer gasten op het eiland. Ik hoop dat al mijn leuke vrienden en contacten weer naar het eiland komen. Ik heet jullie van harte welkom. Ik volg de richtlijnen van het RIVM: ik draag zorg voor voldoende veiligheid, goede hygiëne en afstand. Schiermonnikoog staat volop in het teken van de lente: vogels, strand en zee zijn ook aan een nieuw seizoen begonnen.

NB. DIT BETREFT EEN OUD NIEUWSBERICHT. ONDERSTAANDE CORONAREGELS ZIJN NIET UP TO DATE. MOCHTEN ER NIEUWE CORONAREGELS GELDEN, DAN STAAN DIE ALTIJD IN HET EERSTE NIEUWSBERICHT OP DE WEBSITE (BOVENAAN).

Beleid Corona virus Schiermonnikoog:
– Het is voorlopig niet meer mogelijk om van tevoren tickets te boeken voor de boot, deze kun je bij het loket aanschaffen (Lauwersoog) of bij de ticketzuil bij de vertrekhal;
– De boot vaart twee maal per dag: zie dienstregeling https://www.wpd.nl/schiermonnikoog/dienstregeling/;
– Het is vanaf 1 juni a.s. verplicht om een mondkapje te dragen op de boot en in de bus;
– Je kunt geen buskaartje meer in de bus aanschaffen: wel kun je met je OV-chipkaart inchecken of van tevoren een retourticket boeken via Arriva: https://www.arriva.nl/consumenten.htm;
– Je kunt ook met Taxibedrijf Drent naar Ellis’ Eiland komen: https://www.taxidrent.nl/.

Ik dank je voor het vertrouwen en hoop je snel weer te ontmoeten.
Lieve groet, Ellis